Auto leasen?

Leasen is al mogelijk vanaf 3 weken, voor de laagste prijs van Nederland

Z

Verzorgde en nieuwe auto's

Z

Flexibel, goedkoop en transparant

Z

Dichtbij het centum van Utrecht

Z

Groot wagenpark

Een auto leasen voor scherpe tarieven

Bij Adrem kunt u een auto leasen voor een periode vanaf drie weken. En dat voor de laagste prijs in Nederland. Dat maakt Adrem de perfecte partner voor u op het gebied van operational leasing. Uiteraard betaalt u een vaste prijs per maand voor het gebruik van de leaseauto.

Scherpe tarieven voor het leasen van een auto

Adrem is expert op het gebied van leasen op de korte termijn. En dat kan al voor hele scherpe prijzen. Een leaseauto heeft u bij ons al vanaf €189 all-in. En daarbij zit u niet vast aan lange contracten. U kunt makkelijk per maand kiezen of u het abonnement wil verlengen of niet.  Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit meerdere modellen auto’s – van klein tot groot.

Leasen bij Adrem

Leasen bij Adrem heeft veel voordelen. Wij bieden u een flexibel contract voor een lage vaste prijs per maand. Daarbij krijgt u een ruime keuze uit gloednieuwe wagens. Wij maken altijd kraakheldere afspraken en contracten. Bovendien biedt Adrem autolease voldoende zekerheid: de zekerheid van een uitstekend onderhouden leaseauto. Bij schade of pech heeft u altijd 100% vervoersgarantie: u krijgt direct hulp via Eurocross en eventueel vervangend vervoer wordt voor u geregeld.

Offerte op maat?

Elk bedrijf heeft weer andere behoeftes – zeker als het om leasen gaat! Wij bespreken en adviseren dan ook graag over het leasen van auto’s. Samen bekijken we wat het beste bij uw bedrijf past.

de grootste, de groenste en de goedkoopste

Een auto huren in hartje Utrecht

Adrem is heel goed te bereiken. U vindt ons aan de Overste den Oudenlaan. Dat is pal tegenover het Holland Casino en vlakbij Centraal Station Utrecht, dichtbij de Jaarbeurs en de uitvalswegen naar de A12 en A2.

Komt u met de auto? Dan kunt u die gratis parkeren op onze bewaakte parkeerplaats.

Reserveer uw vervoer bij ADREM

WIJ MAKEN HET VOERTUIG RIJKLAAR

EN u kunt direct op pad!